Iklan

Sep 10, 2013

Dating With Girlfriends'

Assalamualaikum,

Hari sabtu yang sungguh indah dan bahagia kerana last minute planning untuk dating akhirnya menjadi kenyataan. Inilah bff poly Ku...Kami dah tidak berjumpa hampir 3 tahun, giler lama, yer masing2 sibuk dengan tanggungjawab masing2. Alhamdulilah kami akhirnya berjumpa kembali di Restoran Seafood Suraya Kg Baru. Banyak tempat yang di cadangkan shah alam, petaling jaya, sungai besi dan lain3x akhirnya semua bersetuju untuk berjumpa di sini serta merasai makanan yang always awesome!! Kenapa aku pilih tempat ini??Ini kerana salah seorang bff aku mempunyai tekak Thai ;) dan mereka semua pun belum pernah mencuba di restoran ini. 

Wei 3 tahun tidak berjumpa bermacam2 cerita yang di ungkitkan sweet sangat kalau teringat saat2 indah di poly. Masa amat pantas berlalu macam tidak percaya kami sudah dewasa a.k.a matang =) yang part paling gempak semua masih slim seperti dulu2 kala aje ;) Okey jom tengok picture bff dan menu2 kami melantak :)


Moist Chocolate Cake air tangan Dato Pa-e..Perghhh memang terbaik, xsangka beliau ada bakat terpendam

Okey gambar promosi..Siapa hendak order boleh lah call sy..ngeh3x..
Inilah kami geng Aras 1 Block B @ Polisas (Dari kiri anne, nico, adi & Pa-e)

Posing sebelum makanan sampai :)
 

Terpaksa tarik en suami kerana Dato Pa-e berkata tidak elok ambik gambar b3..masih dalam petua zaman dulu2 kala hehehe

Okey Posing di makanan sat..Jemput makan semua

Menu2 kami semasa jejak kasih...hehehe makan tidak ingat dunia..menu yang tidak sempat ambik gambar, kerabu mangga & kerang bakar...Nak order pulut mangga stall dia tutup pulak...Tidak cukup makanan ini Dato Pa-e telah membungkus nasi bubur.


Siakap 3 Rasa ..Ikan dia gler besar..ttp xreti nk capture nmpkkan ikan ni besar dalam gambar :(

Telur Dadar..Menu wajib kerana qiha memang suka telur dadar =)
Daging Masak Merah
Toyam Campur
Kailan Ikan Masin
Ayam Goreng Kunyit

Sambal Belacan yang tip top

Terima kasih pada yang sudi membaca..




6 comments:

  1. wei sdpnya choc cake tu oooi hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. T i minta resepinya yer..t u ley lah try ;)

      Delete
  2. MELETOP geng2 nie sume :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mau xmeletop p cafe pakai bju tido & kelawar..wakakaka =D

      Delete
  3. waaa..
    moist cake tu ada lg ker..
    sodap tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shark kay resepi moist cake ada lagi..klau kek sudah hbs :)

      Delete