Iklan

Nov 1, 2013

KEMALASAN

Assalamualaikum semua,

Windunya nak berceloteh kat cini tapiiiiiiiiiiiiiiiiii kemalasan untuk menaip sangat menebal dalam diri ini tambah3x orang yang memberi semangat untuk kita berblog pun dah tiada disisi..ia cuma berada dekat di hati kite...cewah cam orang bercinta pulak!!hehehe..Terlalu banyak sebenarnya aku nak kongsi tetapi ntah kenapa sangat3x malas untuk menaip..tapi aku tetap terjah blog korang3x cuma kadang2x tidak meninggalkan comment kerana Malas menaip...huhuhu tengok bertapa banyaknya perkataan malas dalam entry ini???Harap kemalasan ini hanya di minggu2x ini sahaja ;)

Dalam kemalasan yang dialami rezeki GA amat mencurah3x..Dalam setiap segmen yang aku masuk tidak pernah terfikir untuk untuk menang..ini kerana niat masuk segmen nak tambah kenalan aje..kerna saya budak masih mentah dalam dunia blog..tengoklah rupa blog ini tidak secantik blog korang..InsyAllah t aku akn berusaha untuk menjadikan ia lebih cantik dan debommm :D

Okeylah dah malas nak taip panjang3x..Thx kepada blog2 yang sudi bagi hadiah pada saya...Semoga rezeki kalian bertambah3x selepas ini :D


*Ada tips untuk hilangkan sikap malas x???? (^_*)

7 comments:

  1. hamboiii kalah org bervhinta ni, acaner? hahah
    eee bertuah nya kamooo asik menang je nih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dulu slalu dating a.k.a lunch sama2 now smua tinggal kenangan..nk cari cintan baru pulok :P ...mmg sgt bertuah..Alhamdulilah rezeki :D

      Delete
  2. dah rezeki kan , tak minta pun dapat ... alhamdulillah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah ;) tp kena usaha msuk segmen baru ley menang..hihihi

      Delete
  3. assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete