Iklan

Sep 25, 2013

Segmen 1st Mama

Assalamualaikum,

Jom bersegmen kawan2 :D


Syarat2nya :-

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda.

B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...

C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...

D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..

E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "

F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)

G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

6 comments:

  1. selamat bersegmen ... saya dah join juga ...

    ReplyDelete
  2. hai dearr, sori mama lambat datang jenguk peserta..
    terima kasih ye join segmen mama..
    salam kenal dari mama...

    ReplyDelete
  3. dear... anda pemenang segmen 1st mama, tolong beri details ke facebook mama selewatnya sebelum besok pukul 4. sebarang komen selepas pukul 4 tidak akan dilayan....

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/09/pemenang-segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy menang???oohh tdk percaya..ape pun tq mama :D I like (^_*)

      Delete